Nová opatření platná od 1.7.2013

29.06.2013 13:23

Od 1.7.2013 se u nás může rybařit pouze po vyplnění rybářského lístku. A platí další dále specifikovaná pravidla.

 

 

Milí rybáři, bohužel se setkáváme s tím, že někteří lidé se u nás na rybníce nechovají k rybám ani životnímu prostředí hezky a proto jsme nuceni zavést nová opatření.

Porušení následujících pravidel bude pokutováno částkou 500 Kč, rybář bude vykázán z prostoru rybníka a další rybolov mu již nebude umožněn.

  • Nedodržování rybářského řádu ( rybářský řád je vyvěšen na www.rybnikbitovanky.cz a na elektrické přípojce)
  • Zákaz odhazování odpadků a nedopalků cigaret
  • Zákaz vstupu do ohrady s ovcemi, zákaz šplhání po oplocence
  • Zákaz rozdělávání ohně mimo ohniště
  • Zákaz rybolovu bez vyplnění rybářského lístku

Objekt je monitorován kamerovým systémem.

Před odjezdem z rybníku odevzdejte tento rybářský lístek do schránky umístěné na elektrické přípojce. Pokud máte nějaké nápady a připomínky, můžete je vložit také do schránky nebo nám napsat email. Pokud se chcete pochlubit fotkami s úlovky z našeho rybníka, neváhejte nám je poslat emailem a my je vyvěsíme na našich internetových stránkách.

Každý rybář, který převzal rybářský lístek tímto prohlašuje, že se seznámil s rybářským řádem a bude se chovat podle stanovených pravidel. V případě jejich porušení souhlasí s uložením pokuty.

Aby tímto opatřením Ti slušní z Vás pouze netrpěli, budou na konci roku z nasbíraných lístků vylosováni 3 rybáři, kteří obdrží povolenku na  dva dny rybolovu u nás ZDARMA. Jména výherců budou zveřejněna na našich internetových stránkách.

Děkujeme za pochopení, na viděnou se těší Pilařovi